
ن : لیلا تهامی

ت : سه شنبه 23 ارديبهشت 1399

ز : 1:14
|
+
برای تهیه یک ته چین خوشمزه و مجلسی ابتدا برنج را آماده نمایید ، برنج خود را زنده تر از سری های قبلی آبکش کنید ، کاسه ای نسبتاً بزرگ را آماده کنید ماست و تخم مرغ ها را درون کاسه ریخته و مخلوط کنید سپس زعفران و نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید زمانی که احساس کردید مواد بخوبی با هم مخلوط شده برنج را به مواد درون کاسه اضافه کنید .
در مرحله بعد قابلمه ای را که انتخاب کرده بودید را با کره ای که از قبل آب کرده بودید چرب نمایید دیواره ها و کف قابلمه چرب شود ، با برنج کف قابلمه را پر کرده سپس با ذرت و نخود فرنگی روی برنج را بپوشانید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با قارچ تفت داده شده پر کنید ، از مقداری آبلیمو و نمک و فلفل بعنوان چاشنی استفاده کنید ، دوباره یک لایه برنج ریخته روی آن را با مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده پر کنید کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و الباقی برنج را اضافه کرده و درب ظرف را با فویل بپوشانید
فر را از قبل پیش گرم کنید با درجه حرارت را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار داده و ظرف را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، حالا فویل را برداشته و مقداری کره بر روی برنج اضافه کنید ، دوباره ظرف را برای ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا ته چین گیاهی شما آماده شود . پس از اینکه از درون فر خارج نمودید و هنگامی که سرد شد ظرف را برگردانده و غذا را خارج نمایید .
نظرات شما عزیزان: